פרוייקט מייקאובר לדירה בבת ים

הזוג הצעיר ביקש חלל פתוח, נקי וזורם ועם זאת חם ונעים. "היינו רוצים חלל מתוחכם ומיוחד פתוח ומרווח ללא קירות מיותרים אבל מאורגן ומסודר. חשוב לנו מאד המגע של העץ ושיהיה פונקציונלי עם מלא מקומות אחסון".
דירת 4 חדרים של 100 מ"ר בבניין ותיק בבת-ים, ששימשה לשכירות תקופה ארוכה, שינתה את פניה מקצה לקצה.
מדירת שיכון שראתה ימים יפים יותר הפכה לדירה מעוצבת וצעירה בקו מודרני אורבני עם המון תעוזה וחוצפה .
התהליך ארך כ-4 חודשים וכלל הריסת קירות שהפרידו בין המטבח לחדר הרחצה, בניית קירות חדשים, שינוי המבנה של המטבח, עיצובו מחדש והרחבתו על חשבון מרפסת הכביסה, שיפוץ חדר הרחצה ושרותי האורחים, עבודות צבע, ריצוף וחיפוי המטבח באריחים דמויי בטון ואת יתר חללי הבית בפרקט, בחירת גופי תאורה, תכנון ריהוט ונגרות בכל הבית וליווי לחנויות לבחירת הריהוט.
רוב גופי התאורה הוזמנו מאתרי האקססוריז השונים בחו"ל. מטעמי תקציב השארנו בדירה את המזגנים העיליים והוחלט להשאיר את שולחן האוכל הישן, שהשתלב לא רע, בשלב הזה.

משפחת פרל סברנסקי

שיפוץ ועיצוב פנים לדירה בבת ים

משפחת ברק

מודיעין